?>
KONINKLIJKE ALGEMENE VERENIGING VAN VRIENDENCLUBS AFDELING VOETBAL ANTWERPEN
OFFICIELE BERICHTEN - donderdag 18 juli 2019

inzake voorgaande officiële berichten kan U terecht in het archief van de nieuwsbrieven SKOOR.

OFFICIELE BERICHTEN      (18.07.2019)

ALGEMENE VERGADERINGEN NIEUW SEIZOEN.
Maandag   26.08.19 : CLUBS – 19.30 en aanvang 20.00
Woensdag 28.08.19 : SCHEIDSRECHTERS – aanvang 20.00
OPGELET : ANDERE LOCATIE !

Beide vergaderingen vinden plaats in de zaal van  EXTRA TIME – Hertoglei 1  2660 Hoboken.
Via Louisalei naar de Hertoglei en waar er een ruime parking is achter het gebouw.

 

Bereikbaarheid terreinen DYNAM / P.S.K. DE KLAMPER /  FC CHOSSELSPORT
Door werkzaamheden op het kruispunt van de Schanslaan en de Lucien Hendrickxlei zijn onze terreinen tot en met einde september 2019 moeilijk bereikbaar. Dit vooral voor het verkeer komende vanaf het ronde punt van Wommelgem. Hieronder ziet u in optie 1 omschrijving om via een omweg toch op onze parking te geraken. Echter praktisch denken wij dat het handiger is om ofwel optie 2 of 3 te nemen, hierdoor moet je geen al te grote omweg maken (auto voor werken parkeren en +-200m wandelen). Optie 4 is voor het verkeer komende van Boechout/Mortsel/Lier. In bijlage vindt u eveneens de officiële informatiebrief van de gemeente Borsbeek.

1/ verkeer komende vanaf het ronde punt Wommelgem:
Neem bij de eerste verkeerslichten links de Herentalsebaan richting Wommelgem en Ranst, vervolgens aan de verkeerslichten (ter hoogte van de welkomstraat) schuin rechts ( voor Lukoil) en 50 m verder rechts de Vremdesteenweg nemen, op het grondgebied van Vremde wordt dit Wommelgemsesteenweg, vervolgens rechts de Boomkensstraat in tot de kerk in Vremde centrum ,voor de kerk ( Dorpsplaats) schuin naar rechts en dan de Weverstraat nemen en deze volgen tot de Corluylei en dan deze volgen tot het einde aan de voetbalterreinen van Borsbeek.
Aan de overzijde van de straat is de weg naast het voetbalterrein (Heilige Geestweg) geregeld met tijdelijke verkeerslichten. Zo bereik je de parking aan onze terreinen.

2/ Verkeer komende vanaf het ronde punt Wommelgem: Alternatief 1
In Borsbeek de Robianostraat in richting centrum, aan de verkeerslichten (Mascara) rechtdoor de Akkerdonkstraat in tot volgende lichten, daar rechts de Schanslaan in (deze is afgesloten voor de werken maar daar kan je wel inrijden om te parkeren) vervolgens 100 à 200 m verder te voet naar de verlengde Schanslaan en je bent ter plaatse.

3/Verkeer komende vanaf het ronde punt Wommelgem: Alternatief 2
Aan de verkeerslichten (Mascara) rechts de Lucien Hendrickxlei nemen. 150 m verder is er links een parking (aan de watertoren)
Vervolgens max 200 m te voet verder en je bent ter plaatse.

4/Verkeer komende vanaf Boechout/Lier/Mortsel
Neem aan de terminus van tram 15 de Borsbeeksesteenweg (de hekken met uitgezonderd plaatselijk verkeer mag je negeren. er staan er zo 3 verspreid over de afstand tot Borsbeek). Volg de Steenweg tot aan de voetbalterreinen van Borsbeek.
Direct links achter het voetbalterrein is de weg (Heilige Geestweg) geregeld met tijdelijke verkeerslichten. Deze weg doorrijden en zo bereik je de parking aan onze terreinen.