?>
KONINKLIJKE ALGEMENE VERENIGING VAN VRIENDENCLUBS AFDELING VOETBAL ANTWERPEN
CLUBNIEUWS - dinsdag 16 april 2019

Onder deze rubriek kunnen we activiteiten vermelden, die o.a. door de clubs ingericht worden. Wie iets dergelijke wil publiceren dient de tekst over te maken aan de Afdelingsvoorzitter, liefst in een Word bestand.


PAASTORNOOI RV KLOOSTERSTRAAT

Op zaterdag 20 en zondag 21 april 2019 organiseren wij ons jaarlijks Paastornooi.
Dit op ons veld in Bornem.
Deelnemen? Info en inschrijvingen bij Jan De Smet via jatemaya@telenet.be of 0473/350457


Beste KAVVV-ploegen,

Wij van elite Atheltic organiseren op zaterdag 27 april onze 3de edite van het G-voetbal tornooi in Terhagen. Buiten een g-competitie wordt er apart ook een niet g-competitie gespeeld. Ploegen bestaan uit 7 personen en een match duurt 25 minuten. Inschrijven kan nog steeds via onze fb (https://www.facebook.com/events/2001445930158196/) of door een mail te sturen naar sambergmans@hotmail.com.

Als je dit seizoen al wel genoeg gevoetbald hebt, ben je natuurlijk ook welkom om gewoon een frisse pint te pakken en een hamburger te eten. Er wordt allerlei randanimatie voorzien. Kortom alles om er een gezellige en sfeervolle dag van te maken!

Hopelijk tot dan!

Sportieve groeten

Elite Athletic
“Mini-voetbaltornooi” FC DOVO, Stabroek

Beste voetballiefhebbers,

  1. het eerst sinds het bestaan van onze club zijn wij zeer verheugd om mee te delen dat wij dit jaar een voetbaltornooi (5+1 doelman) zullen organiseren op veldjes van 20m bij 40m. Ons tornooi zal doorgaan op 11 mei 2019 op de Molenvelden te Stabroek en is bedoeld voor spelers vanaf 16 jaar. De hele dag zullen er verschillende eet- en drinkgelegenheden beschikbaar zijn. Er zullen heerlijke hamburgers, pizza en pasta’s zijn om je vingers bij af te likken maar ook een cava- en wijnbar voor de liefhebbers. Voor de kinderen is er kindergrim en een springkasteel voorzien waar zij zich op kunnen uitleven. Na de wedstrijden is er de mogelijkheid om nog iets te drinken en/of te eten maar zeker ook om te genieten en dansen van de muziek op onze “afterparty”.

Bij deze worden jullie vriendelijk uitgenodigd om deel te nemen aan ons eerste tornooi. Mogen wij jullie vriendelijk vragen hierop te reageren per telefoon of mail via de contactgegevens onderaan. Door een tijdige reactie kunnen wij beginnen plannen en eventueel nog andere ploegen toelaten.

Waar?

Molenvelden Stabroek
Zijstraat K. Van Tichelenlaan (herkenbaar door wegwijzers)
2940 Stabroek
Parkeren op de K. Van Tichelenlaan

Wanneer?

Zaterdag 11 mei 2019 vanaf 9u30

Prijs?

€50/ploeg waarvan €20 waarborg die terug te verkrijgen is in de vorm van consumpties na het spelen van ALLE TE SPELEN wedstrijden.
Te betalen voor 15 april 2019 via rekeningnummer BE67377105870887
Na ontvangst zal u de reglementen en het speelschema ontvangen.

Neem zeker ook eens een kijkje op onze website http://www.fc-dovo.be/

Sportieve groeten,

Rudi Verbert, Tornooiverantwoordelijke
+32 468/21.02.58
fcdovo@gmail.com